7c930dcd55b5e91f353bb7e05b69cd8b_XL

ΗΜΕΡΙΔΑ «ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΟΙΚΙΑΚΩΝ ΦΑΡΜΑΚΩΝ: ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΠΡΟΣ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ»

Η Ελληνική Εταιρεία Μελέτης Εφαρμογών Πληροφορικής στην Υγεία (ΕΕΜΕΠΥ) σε συνεργασία με άλλους σημαντικούς φορείς στο χώρο του φαρμάκου (ΙΦΕΤ, ΠΕΙΦΑΣΥΝ, ΠΡΟΣΥΦΑΠΕ) υποστηρίζει την διοργάνωση της Ημερίδας “Διαχείριση οικιακών φαρμάκων: Ευκαιρίες προς αξιοποίηση”, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη, 8 Νοεμβρίου 2017 στην Αίθουσα Αργυριάδη (Πανεπιστημίου 30, κεντρικό κτήριο Πανεπιστημίου Αθηνών) και θα διαρκέσει 17:00-20:15.

Στην ημερίδα θα παρουσιασθούν τα αποτελέσματα της πρώτης πανελλαδικής έρευνας σχετικά με τη διαχείριση και δωρεά περισσευούμενων φαρμάκων από την κοινωνία και θα καλυφθούν θέματα που αφορούν στη χρήση του οικιακού φαρμακείου, στη δωρεά φαρμάκων, στα κοινωνικά φαρμακεία και στη διαχείριση ληγμένων φαρμάκων.

Η έρευνα διεξήχθη με πρωτοβουλία του GIVMED σε συνεργασία με τους Φαρμακοποιούς του Κόσμου. Η θεματολογία της εκδήλωσης απευθύνεται σε μέλη της φαρμακευτικής και ιατρικής κοινότητας, σε μη κερδοσκοπικές οργανώσεις που υποστηρίζουν φαρμακευτικές υπηρεσίες αλλά και σε πολίτες με ενδιαφέρον στην πορεία του φαρμάκου στην κοινωνία.

Για περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα και τους ομιλητές της ημερίδας πατήστε εδώ.

Για να δηλώσετε συμμετοχή κάντε την εγγραφή σας εδώ .

Για πληροφορίες επικοινωνήστε στο hello@givmed.org ή worldpharmacists@yahoo.com.

Προθεσμία δήλωσης συμμετοχής: Κυριακή 5/11/2017

Πρόσκληση ημερίδας